Alla inlägg den 18 april 2011

Av Therese Nilsson - 18 april 2011 14:46

Ja, men äntligen är det vår! hoppas ja iaf...för nu har ja städat undan vinterkläder å skor:) Det har ju varit helt underbart väder hela helgen:) Synd bara att ja inte kunde njuta av det igår...blev dunderförkyld under natten och låg hela dan igår:( Är fortfarande inte pigg:( så som de verkar nu missar ja för första gången mammaträffen imorn...de som man ser framemot varje vecka...men men, vill varken smitta barn lr mammor!

Tillbaka till helgen då.. i lördags röjde vi nere i källaren på morron sen gick vi ut å röjde överallt:) knäppte även kort på bmw å grejede, tänkte sätta ut den på blocket å se om de finns nå intresse å köpa den som den är nu annars ställer vi av den å byter motor först...men de har vi inga pengar till just nu e. Sen kom svärföräldrarna förbi och hämtade Saga:) de ville vara barnvakt en stund så då passade vi på å åka å handla och ta en tur till Sjömyra och kika runt...igen:) de flesta vet väl redan men för er som inte vet så lutar det åt att vi ska flytta till Jonas pappas föräldrahem, en gård som ligger i byn Sjömyra utanför Delsbo...i stort sett väntar vi bara på besked från banken om vi får lån men först måste vi värdera det vi har för å kolla vad mellanskillnaden blir och de kommer dom å gör på annandag påsk! jag som för första gången på typ 2 år ska ut på påskdagen..hmm..hoppas man e pigg   skulle vi sen få lån så dröjer de väl innan man kan flytta ändå...de här huset ska ju säljas först å de vet man ju inte hur lång tid de tar e.. Men sen e de ju mycke annat man tänker på å...allrahelst på Moa..ska man byta skola lr skjutsa? dra upp henne från en trygg plats? allra helst nu då grannpojken är här å leker så funderar man ju på om man gör rätt.. Kommer hon lära känna barn i den byn? lr är de bästa å byta skola så hon lär känna barn i närheten? usch ja..de e inte lätt inte.. Men blire flytt så kan vi ju ha djur, hon kan ta hem Nisse:) de e då för å nackdelar me allt...


Nu ska ja göra mig lite honungste innan ja börjar me maten:) å så ska ja ta fram pysselsaker fick ja order om för Moa och Linus ska tydligen göra påskgrejer å gå å sälja säger dom   hoppas dom får ihop nån krona då..hehe dom ska minsann inte gå på torsdag å ge kort å få godis e;)


vårt lördagsnöje:) (lr deras iaf..hihi)  


Ha de så gott!!:)


Presentation


Jag är en glad å öppen tjej som skriver om livet som mammaledig småbarnsförälder:)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards